Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ile ayrılık sonrasında Gürhan Altundaşar ilk olarak ne söyledi?

Merve Dizdar ile ayrılık sonrasında Gürhan Altundaşar ilk olarak ne söyledi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar aşkı da evliliği de bitti. 2018 yılında evlenen çok da mutlu oldukları sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan çiftin bir süredir sorunlar yaşadığı ve sonrasında ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

Boşanan çiftin son durumu yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı. Merve Dizdar, birbirlerini aldatma gibi bir durum olmadığını belirterek, yasak aşk iddialarını yalanladı. Ne kendisinin ne de Gürhan’ın aldatma içinde olmadığını da söyleyen Merve Dizdar, herkesten hassasiyet rica etti.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin kadrosunda bulunan Gürhan Altundaşar da iki farklı paylaşımı ile dikkat çekti. İlk önce, “kapansın KAPILAR bir daha AÇILMASIN” diyerek bir fotoğraf paylaşan oyuncu, ardından da ayrılıklarına dair açıklamada bulundu.

Merve Dizdar ile ayrılık sonrasında Gürhan Altundaşar ilk olarak ne söyledi? 8

GürhanAltundaşar ayrılık sonrası açıklamasında şöyle yazdı:

“Merve ile ortak bir kararla, arkadaş kalarak ayrıldık. Bu kararımızın, yansıtılan haberlerle ilgisi yoktur.Ayrılığımız hakkında çıkan dedikodulara istinaden bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Bu hassas dönemimizde aldığımız karar saygı gösterilmesini ve uydurma magazin haberleriyle bizi yormamanızı rica ediyorum.”

Merve Dizdar ile ayrılık sonrasında Gürhan Altundaşar ilk olarak ne söyledi? 9