Ana sayfa Sosyal Medya Tam da eleştirildiği bir dönemde Can Yaman harika bir işe imza attı

Tam da eleştirildiği bir dönemde Can Yaman harika bir işe imza attı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman hakkında bazı hayranlarının son döneme ilişkin eleştirileri artmaya başladı. Oyuncuyu çok seven geniş bir kitle var. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında milyonlarca hayranı bulunan Can Yaman, dizilerinin yanı sıra özel hayatıyla da göz önünde bir isim.

Sandokan isimli dizi için İtalya’ya giden ve uzun süre de hazırlık çalışmalarında yer alan oyuncu, ayrıca spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamasıyla da gündemden düşmüyor. İki aşağın her hali haber olarak basına yansıyor, sosyal medyada onların mutluluk kareleri binlerce kez paylaşılıyor.

Son dönemde doğallığından uzaklaşmaya başladığı yönünde hayranlarından eleştiriler alan Can Yaman, daha önceki gibi kendisini sevenlere yeterince ilgi göstermemekle eleştiriliyor.

Bazı hayranlarının sosyal medyada dile getirdiği ve popüler oldukça da hayranlarından uzaklaştığı yönündeki değerlendirmeler artmaya devam ediyor.

Böyle bir ortamda Can Yaman o kadar anlamlı bir adım attı ki, hayranları da kendisini güçlü şekilde alkışlıyor…

İtalya’da çocuklar için bir dernek kuran Can Yaman, böylece çocukluk hayalini de gerçekleştirdi.

Roma’da bulunan bir hastanede çocukları ziyaret eden oyuncu yeni sosyal sorumluluk adımı ile büyük takdir topladı.

blank

Türkiye’de olduğu dönemde de ihtiyaç sahiplerine yardımları ile bilinen Can Yaman, İtalya’da bu işi bir adım daha ileri götürdü.

Kurduğu dernek aracılığı ile ünlü oyuncunun yardıma ihtiyacı olan çocuklara yönelik çeşitli projeler geliştireceği belirtiliyor.

blank