Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ayrıldı, havada uçuşan iddialara jet yanıt geldi

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ayrıldı, havada uçuşan iddialara jet yanıt geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar son yılların öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Hem dizi hem tiyatro sahnesinde güçlü performansları ile tanınan oyuncu, Alice Müzikalinde de çok başarılı işler yapmıştı. Pandemi sürecinde Mucize Doktor dizisinde kısa süre yer alan oyuncu, 2021-2022 sezonuna ise Masumlar Apartmanı ile adeta damgasını vurdu.

Ezgi Mola ile birlikte TRT1 dizisinde muhteşem bir performans sergileyen oyuncu, herkesi kendisine hayran bıraktı. Gülben karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışına imza atan ve geniş kitleler tarafından merak edilen oyuncunun, özel yaşamı da bir başka merak konusuydu.

Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosunda bulunan ve Nejat karakterini canlandıran Gürhan Altundaşar ile Merve Dizdar, 2018 yılında evlenmişti. İkilinin ayrılıkları ise şu sıralarda gündemden düşmüyor… Merve Dizdar – Gürhan Altundaşar ayrılığının altında aldatma olduğuna yönelik iddialar da ortaya atıldı. Ancak Merve Dizdar bu iddiaları yalanlayan açıklama yaptı. Oyuncu sosyal medyadan paylaştığı açıklamasında şöyle yazdı:

“Magazin bilmiyorum. Anlamam da. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yaşamadık kimseyle, sadece bitti. Rica ediyorum.”

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar ayrıldı, havada uçuşan iddialara jet yanıt geldi 7