Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Dizdar’ın Masumlar Apartmanı itirafı, Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık nedenini hatırlattı!

Merve Dizdar’ın Masumlar Apartmanı itirafı, Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık nedenini hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini Merve Dizdar canlandırıyor. Müthiş bir performans ortaya koyan oyuncu, geçen sezon büyük ilgi gördü ve popülerliği de arttı. Merve Dizdar, bu dizi sayesinde oyunculuk konusunda geniş kitlelere ne kadar yetenekli birisi olduğunu bir kez daha gösterme fırsatını iyi kullanıyor.

İkinci sezonu başlayan dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceğini birçok dizi hayranı merak ediyor. Özellikle de Gülben karakterinin neler yapacağı konusu öne çıkıyor.. Aile içinde mutluluğa en yakın kişi olarak gözüken Gülben, mutluluğa kapı araladığı bir aşamadan sonra bunu başarabilecek mi?

Merve Dizdar yeni sezon ile ilgili TRT Haber’deki röportajında önemli ayrıntılar verdi. Oyuncu, “Kayıplar insanları değiştiriyor. Hele ki böyle yakınların olduğu kayıplar. Normal halimizde bile olduğu gibi. Aile çok büyük bir sarsıntı yaşadığı için Gülben bu şekilde mutluluğa koşabileceğini zannetmiyorum” diye konuştu.

İnci karakterinin ilk sezon finalinde ani ölümü sonrasında ailenin büyük bir travma yaşadığını yeni sezonun ilk bölümünde gördük… Gülben karakteri de bu noktada mutluluğa kapı açmasına rağmen, bunun için bir süre daha beklemek durumunda kalacak.

Merve Dizdar'ın Masumlar Apartmanı itirafı, Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılık nedenini hatırlattı! 1

Merve Dizdar, İnci’nin ölüm acısının dinmesinin önemine işaret etti ve “Önce herkesin iyileşmesini bekleyecektir. Çünkü Gülben öyle bir insan. Ailesini düşünen birisi” açıklamasında bulundu.

Merve Dizdar, dizinin her bölümünde güçlü performans sergileyerek tüm izleyenleri etkiledi. Bu rolü ortaya çıkarmanın kendisi adına çok zor olduğu itirafında bulunan oyuncu, “Gerçekten bir sahne öncesinde yönetmeniz çok yardımcı oluyor. Konsantrasyon ve çalışma biçimimiz var ama zor iş. Gerçekten herkes çok çalışıyor ve çok emek veriyor” dedi.

Bu sözler aslında Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık nedenini de hatırlattı. Oyuncu artık karakterin yaşadığı psikolojik durumları kaldıramadığı gerekçesiyle hikayeden ayrılmak istemişti. Merve Dizdar da herkesin böyle ağır rolleri canlandırırken çok zorlandığı gerçeğini açıklamış oldu.

Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve yeni sezonda hikayeye dahil olan Melisa Şenolsun, TRT Haber’e önemli açıklamalar yaptı. Aşağıdaki videodan detayları izleyebilirsiniz.