Ana sayfa Dizi Haberleri Mesut Akusta’nın önce Teşkilat dizisinde şimdi de Yürek Çıkmazı’nda profesyonelliğin tarifini yapıyor!

Mesut Akusta’nın önce Teşkilat dizisinde şimdi de Yürek Çıkmazı’nda profesyonelliğin tarifini yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mesut Akusta, yılların deneyimi ile birbirinden çok farklı karakterleri canlandırma konusunda büyük bir maharet sergiliyor. İki sezon Teşkilat dizisinde başarılı performans sergiledikten sonra bu sezon da Yürek Çıkmazı dizisine başlayan oyuncu, yine sevenlerini kendisine hayran bırakan bir performans ortaya koyuyor.

Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde Yılmaz karakteri ile yeniden kötü adam performansı ile hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, setteki gençlere de adeta rol model olan bir çalışma azmiyle dolu.

Ünlü oyuncu Teşkilat dizisinin ikinci sezonu öncesinde sağlık sorunları yaşamış ve bir de operasyon geçirmişti. Bir süre dizide yer alamasa da Mesut Akusta kendisini iyi hissedince yeniden Teşkilat dizisine dönüş yapmış ve sorumluluğunu sergilemişti.

Benzer bir sağlık sıkıntısının Yürek Çıkmazı dizisinde de ortaya çıktığı basına yansıdı. Mesut Akusta’nın Yürek Çıkmazı dizisinin setinde yaşanan bir kaza sonucu 3 parmağının aracın tekerlekleri altında ezildiği ve oyuncunun parmaklarının kırıldığı ortaya çıktı.

Teşkilat dizisi sırasında geçirdiği beyin kanaması ile adeta ölümden dönen usta oyuncu, bu sefer de Yürek Çıkmazı dizisindeki talihsiz kaza ile gündem oldu.

Ancak Mesut Akusta, her iki olayda da yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen işinin başına dönerek profesyonelliğini de ortaya koydu.

Mesut Akusta sorumluluğunu bilmesiyle ve dizinin başarısındaki varlığının önemi de ortadayken, sağlık sorunları yaşamasına rağmen setlerde yaşanan sıkıntılı durumlarda hep profesyonelce davranarak genç meslektaşlarına da örnek oluyor.