Ana sayfa Sosyal Medya Mesut Akusta’nın sosyal medyada Teşkilat mutluluğu!

Mesut Akusta’nın sosyal medyada Teşkilat mutluluğu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat, 24 Ekim’de 19. bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizide, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi başarılı performansları ile adından söz ettiriyor.

Hem hikayesi, hem görsel zenginliğ,i hem de verdiği mesajlar ile dikkat çeken Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta, sezon öncesinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle acil olarak ameliyata alınmış ve sonrasında da doktorlar tarafından dinlenmesi tavsiye edilmişti.

Bir süredir dinlenen oyuncu, sosyal medyadan yaptığı duyuruda kendisini iyi hissedince yeniden setlere dönüş yapacağını söylemişti.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda 4 bölümde yer almayan Mesut Akusta, 24 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek olan 19. yeni bölümde izleyicilerle tekrar buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Mesut Akusta’nın görüntüleri paylaşıldı. Mesut Akusta da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla diziye geri dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Mesut Akusta'nın sosyal medyada Teşkilat mutluluğu! 7

Mesut Akusta paylaşımına; “Sizleri yeniden görmek beni o kadar mutlu etti ki…” yazarak izleyicisine duyduğu özlemi ifade etti.