Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün başlıyor! O da Yalancılar ve Mumları’yla aynı sonu mu yaşayacak?

Elbet Bir Gün başlıyor! O da Yalancılar ve Mumları’yla aynı sonu mu yaşayacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka arkaya dizilerine final kararı veren Fox TV, son olarak pazar akşamları yayınlanan Yalancılar Ve Mumları dizisinin biletini kesti. Bu durumda yakında ekrana geleceği açıklanan ancak günü hala belli olmayan Elbet Bir Gün’ün Yalancılar ve Mumları’nın yerine pazar akşamları ekrana gelebileceği iddia edildi.

Fox TV, Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz’ın ardından Yalancılar ve Mumları dizisinin final yapmasına karar verdi. Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman gibi iddialı isimlerin yer aldığı dizi 31 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Şimdi sırada Fox TV’nin yeni başlayacağını duyurduğu iki dizisi var: Misafir, Elkızı ve Elbet Bir Gün. Elkızı ve Misafir’in günleri belli. Elkızı 23 Ekim Cumartesi, Misafir ise 4 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak. Bu durumda Elbet Bir Gün için de geriye sadece pazar akşamı kalıyor.

Elbet Bir Gün başlıyor! O da Yalancılar ve Mumları'yla aynı sonu mu yaşayacak? 7

Pazar akşamı TRT 1’de Teşkilat, Kanal D’de ise Yargı gibi iki çok sert rakip var. Dolayısıyla Elbet Bir Gün’ü zorlu bir savaş bekliyor. Hikayesi ve oyunculukları iyi olmasına rağmen Yalancılar ve Mumları bu rakipler karşısında başarısız oldu ve finaline karar verildi.

Şimdi gözler Elbet Bir Gün’de. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerini paylaştığı Elbet Bir Gün dizisi çok çarpıcı bir hikayeyle geliyor. Ancak çarpıcı hikaye ve başarılı oyunculukların pazar akşamında başarılı olabilmek için yeterli olmadığı Yalancılar ve Mumları ile kanıtlandı. Bu durumda reytinglerde başarılı olabilmesi için Elbet Bir Gün’ün gerçekten farklı bir yerden izleyiciyi yakalayabilmesi gerekiyor.

Elbet Bir Gün’ün konusu şöyle: Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıplardır. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı TV programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.