Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner ile Boran Kuzum hakkında yine aynı iddia ısıtılıp sunuldu!

Miray Daner ile Boran Kuzum hakkında yine aynı iddia ısıtılıp sunuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç oyuncu Miray Daner ile Boran Kuzum, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldılar… Bu yapım sayesinde göz önüne çıkan iki oyuncu da başarılı performansları ile sonraki projelerde başrollerde yer aldı.

Boran Kuzum ve Miray Daner,yeniden partner oldukları Saygı dizisine devam ediyor. Blu TV’nin yeni sürprizlerinden olan Saygı dizisinin çekimleri sürerken, iki oyuncunun sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları da büyük ilgi gördü.

Miray Daner ile Boran Kuzum hakkında yine aynı iddia ısıtılıp sunuldu! 8

Daha önce de magazin basınında samimi pozları sonrasında aşk söylentileri çıkartılan ikili, bunları yalanlamış ve yakın iki arkadaş olduklarını söylemişti.Ancak bugün çeşitli basın kuruluşlarındaki haberlerde yeniden ikili arasında bir aşk olabileceğine yönelik haberler yapıldı.

Instagram hesaplarından birlikte fotoğraflarını paylaşan iki isim, kalp emojilerini eklemeyi de unutmadı. Genç oyuncular aralarında bir aşk olmadığını ısrarla söylemelerine rağmen, magazin basınındaki haberlerde ‘aşk haberleri yoğunlaşmaya başladı’ gibi ifadeler kullanılarak aynı iddialar yeniden dile getirilmekte.

Miray Daner ile Boran Kuzum hakkında yine aynı iddia ısıtılıp sunuldu! 9