Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde zorunlu oyuncu değişikliği yaşandı!

Yasak Elma dizisinde zorunlu oyuncu değişikliği yaşandı!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi, Fox TV ekranında 4. sezonuyla yine büyük ilgi görecek. Bunu yayınlanan fragmanlara gösterilen ilginin büyüklüğü anlatmaya yetiyor. Dizinin çekimleri sürerken, kısa görüntüler ile 75. bölüme izleyiciler ısıtılıyor.

Şahika hapse düşüyor… Koğuşta bir sürpriz var… O sürprizin Ender olduğu ortaya çıktı. Bir başka sürpriz daha var ve izleyicilerin tahminine göre o isim Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’dan başkası değil. Yasak Elma sürprizlerle izleyicilerini daha şimdiden meraklandırdı. Dizide zorunlu bir değişiklik de yaşandığı ortaya çıkıt.

Bilindiği üzere Erim karakterine İlber Uygar Kaboğlu hayat vermekteydi… Ancak 4. sezonda karakter yerinde dururken, bu karakteri canlandıran oyuncu değişiyor.

Yasak Elma dizisinde yaşanacak zaman atlaması nedeniyle Erim karakterinin daha büyük birisi tarafından canlandırılması zorunluluğu ortaya çıktı.

Yeni sezonda Erim karakterine hayat verecek olan kişi Arda Adil Görgen oldu… Bu arada Erim’in yurt dışına gittiği için artık dizide olmayacağı fikrinin de doğru olmadığı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde zorunlu oyuncu değişikliği yaşandı! 7

1992 doğumlu olan Arda Adil Görgen, 2018 yılında Meleklerin Aşkı isimli dizide Kaya Çekilmez karakterini canlandırmıştı.