Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisi kendilerini şanslı görüyor!

Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisi kendilerini şanslı görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni başlayan Kara Tahta dizisinde başrolde buluşan Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisine hayranlarından yoğun bir ilgi var. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu ikiliden iyi bir dizi çifti çıkacağına dair genel bir kanı bulunuyor.

Kara Tahta dizisinin çekimleri Edirne’de devam ediyor ve 30 Mart akşamı da ilk bölüm yayınlandı. Reytingler beklentilerin altında gerçekleşmiş olsa da düzelme yönünde gelecek haftalarda umutlu bir bekleyiş olacaktır. Dizinin iki başrol oyuncusu da bu projede yer aldıkları için kendilerini şanslı görüyor.

Dizinin ilk bölümünü ekip arkadaşları ile birlikte izleyen Miray Daner ile Furkan Andıç, yaptıkları açıklamalarda böyle bir hikaye ile izleyici karşısına çıktıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. İki oyuncu da hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırıldığı için sosyal medya yansıması da çok olumlu oldu.

Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisi kendilerini şanslı görüyor! 7

Dizide Irmak karakterini canlandıran Miray Daner, inandığı şeylerin ardından koşulsuz şartsız giden bir karakteri canlandırıyor. Bu durum da genç oyuncuyu bir hayli memnun etti. Miray Daner, “Atlas’la yaşadığı aşka yürekten inanmış ve uzun süre onun yolunu beklemiş ve sonra karşılaşıyorlar. Irmak’ın hikayesi Atlas’ı gördükten sonra tekrar başlıyor. Güzel, heyecanlı ve naif bir hikâye anlatıyoruz. İçinde olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Çok değerli ekip arkadaşlarımla güzel bir iş yaptığımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Dizinin kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu sözlerine yansıtan Miray Daner gibi, partneri Furkan Andıç da diziden çok memnun.

Herkesin hayatında birtakım yaralar olduğunu ve bu yaralarla mücadele etme şekillerinin de farklı olduğunu aktaran Furkan Andıç, karakteri için şöyle konuştu: “Atlas karakteri bunu çok güzel bir şekilde mentorunun da sayesinde çok güzel bir şekilde atlatıyor. Bu anlamda benim için çok kıymetli ve bu mesajı da seyircilerimize verebileceksem ne mutlu bana.”