Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in değişimine çok şaşıracaksınız! Hazal Kaya zoru atlattı! İrem Helvacıoğlu bu aralar çok neşeli!

Miray Daner’in değişimine çok şaşıracaksınız! Hazal Kaya zoru atlattı! İrem Helvacıoğlu bu aralar çok neşeli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de hem çok başarılı hem de hayranları tarafından merakla takip edilen, duruşlarıyla, tavırlarıyla takdir gören, doğal ve samimi halleriyle sevilen isimler. Başarılı oyunculuklarıyla rol aldıkları projelerde ön plana çıkıyorlar. Üç kadın oyuncunun instagram sayfalarından son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, Bizim Hikaye dizisinde sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş, Covid 19 salgını nedeniyle de uzun süre bir projede rol alamamıştı. Yaz aylarında Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminden sonra da yeni dizisi için hazırlanmaya başlamıştı.

Netflix’te yayınlanacak dizisi için aylardır oyuncu koçu ile çalışan, şan dersleri alan oyuncu, setin ilk günlerinde koronavirüs kaptı.

Dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli projenin setinde tüm önlemler alınmasına karşın, oyuncu ne yazık ki virüsü kaptı. Sonrasında karantinada kalan Hazal Kaya, hafif atlattı hastalığı.

Yeniden çekimlere döndü ama corona sonrası pek çok kişide görülen bir tansiyon problemi çıktı oyuncuda. Sette bulunan acil durum ekiplerinin tavsiyesi ile kardiyografi çekilmesi için hastaneye götürülmek istendi ama acilde yer bulunamadı.

Hazal Kaya, bu durumu instagram hesabından da anlatmıştı. Sonrasında bir şekilde hastaneye gitmeyi başaran oyuncu, iyi olduğunu duyurdu hayranlarına, sevenlerine instagram’dan.

Üst üste yaşadığı bu olumsuz durumlar sonrası morali bozulsa da motivasyonunu düşürmemeye çalışan Hazal Kaya’nın, son yaptığı paylaşıma İngilizce olarak düştüğü “Bugün kötü hisler yok” notu da iyi düşünmeye çalıştığının bir göstergesi…

Miray Daner'in değişimine çok şaşıracaksınız! Hazal Kaya zoru atlattı! İrem Helvacıoğlu bu aralar çok neşeli! 9

Gelelim İrem Helvacıoğlu’na. Kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladığı Sen Anlat Karadeniz dizisi ile 3 sezon ekrana geldi oyuncu. Başarılı performansıyla çok sevildi, Nefes karakteriyle özdeşleştirilerek büyük bir hayran kitlesi edindi.

Fanları heyecanla yeni dizisini bekledi. Nihayet Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı ve çok iddialı bir şekilde ekrana getirilen Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz olarak izleyici karşısına çıktı.

Fakat ne yazık ki dizi beklenen reytingleri alamadı ve final yapacak. İrem Helvacıoğlu ise hiç moralini bozmuyor. Zira bir oyuncu olarak bu durumlara zaten alışık. Keyfinin yerinde olduğunu da yaptığı instagram paylaşımlarında bol bol gösteriyor!

İşte son paylaşımı:

Miray Daner'in değişimine çok şaşıracaksınız! Hazal Kaya zoru atlattı! İrem Helvacıoğlu bu aralar çok neşeli! 10

Miray Daner ise 2019 Mart ayında 15. bölümüyle final yapan Bir Litre Gözyaşı dizisinden beri ekranda yok. Ancak dijital projelerde rol almaya devam ediyor.

Netflix için çekilen Hakan Muhafız’ın ardından, BluTV için çekilen Saygı dizisinde oynadı. Şimdilerde ise yine Netflix için çekilen ve başrolünde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un rol aldıkları Kuş Uçuşu dizisinde oynamaya hazırlanıyor.

Ay Yapım imzalı dizide, bir televizyon kanalında çalışanlar arasındaki kuşak çatışması anlatılacak. Miray Daner de işe yeni başlayan ve kendisini ispat etmeye çalışan bir kişiyi oynuyor.

Daner’in instagram’dan yaptığı son paylaşım ise hayranlarını da şaşırttı. Oyuncunun çok zayıfladığı fotoğraflarına da yansımakta. 14 yaşındayken rol aldığı ve en çok dikkat çektiği Medcezir dizisindeki o halinden eser bile yok artık!

İşte son hali:

Miray Daner'in değişimine çok şaşıracaksınız! Hazal Kaya zoru atlattı! İrem Helvacıoğlu bu aralar çok neşeli! 11