Ana sayfa Dizi İzle Emanet 19 Nisan Pazartesi 161. bölüm fragmanı izle

Emanet 19 Nisan Pazartesi 161. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Büyük beğeni toplayan Emanet dizisi, Kanal 7 ekranında bir haftayı daha geride bırakıyor… Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan dizinin geniş bir izleyici kitlesi oluştu. Sosyal medyada da örgütlenen dizi hayranları, Seher ile Yaman karakterlerini öne çıkartmak için ellerinden geleni yapıyor. Emanet dizisi güçlü bir şekilde yükselişine devam ediyor.

Tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar almaya devam eden ve birçok önemli diziyi de geride bırakmayı başaran Emanet dizisinde 160.bölüm izleyicilerle buluştu ve bu bir haftanın da sonuydu… Dizinin hayranları şimdi gelecek haftanın nasıl başlayacağını merak ediyor. Emanet dizisinin 19 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 161.bölümünden ilk fragman yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinde Yaman ile Seher arasında yaşananlar yine yüz binlerce izleyiciyi meraklandırdı. Yaman, geçmişini silebilecek mi? İşte bu soru işareti üzerinden ilerleyen bugünkü bölümde önemli gelişmeler yaşandı.

Yaman tüm yaşananları geride bırakmak ister. Yaman, tüm yaşananları geride bırakmak ve yaşanan bu ayrılığı bitirmek için ne yapması gerektiğinin farkındadır. Ama geçmişi ve acıları, buna izin verecek midir?

İşte Emanet dizisinin 160. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor