Ana sayfa Sinema Misafir dizisi tutmayan Hazal Kaya, şimdi bir başka projeyle gündemde!

Misafir dizisi tutmayan Hazal Kaya, şimdi bir başka projeyle gündemde!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine Misafir ile dönüş yaptı. Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaşan oyuncu, senaryonun izleyiciler tarafından beğenilmemesi sonucu 5 bölümde final şanssızlığı yaşadı…

Hazal Kaya’nın geçen yıl çekimlerinde yer aldığı “Benden Ne Olur?” isimli sinema filmi ise izleyicilerle buluşmak için adeta gün saymakta… Benden Ne Olur? sinema salonlarına seyircinin içini ısıtacak bir hikayeyle gümbür gümbür geliyor! 21’nci yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın kimi zaman komik kimi zaman hüzünlü maceraları seyirciye keyifli anlar yaşatacak.

Sertab Bal rolünde Hazal Kaya’nın samimi ve neşe dolu performansıyla hayat bulan Sertab Bal, günümüz şehirli genç kadınlarının bir yansıması! Sertab Bal’ın hayallerini yaşamak için giriştiği serüvenler izleyiciye adet deneyimledikleri hayatı izletecek.

Misafir dizisi tutmayan Hazal Kaya, şimdi bir başka projeyle gündemde! 8

SEKTÖRÜN DEV İSİMLERİ ‘BENDEN NE OLUR?’ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Film, kitabıyla binlerce kişi tarafından sevilen hikayesi ve başarılı oyuncularının yanı sıra, kamera arkasında da dev bir buluşmayı gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden ikisi, Medyapım ve Ay Yapım’ın güçlerini Dünya devi CJ ENM ile birleştirerek yapımcılığını üstlendikleri ‘Benden Ne Olur?’ aylarca en çok satanlar listesinin zirvesinde yer alan Aslı T. Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlandı!

Son dönemin en sevilen ve pek çok farklı mecrada büyük ilgi gören kitabı, sinemaya Aslı T. Kızmaz ve Müge Öztürk uyarlarken, Murat Şenöy de yönetmenliğini üstlendi!

Misafir dizisi tutmayan Hazal Kaya, şimdi bir başka projeyle gündemde! 9

HAZAL KAYA, ONUR TUNA VE ENİS ARIKAN’DAN NELER OLUR NELER!

İlk teaser’ı ile büyük ilgi gören ve başta kitabın hayranları olmak üzere tüm sinemaseverlerin ilgisini çeken ‘Benden Ne Olur?’un başrolünde Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan yer alıyor. ‘Benden Ne Olur?’un ana kahramanı tüm çevresinin kendisinden beklediği “düzenli” hayatı bir türlü olduramamış, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadın olan Sertab Bal! (Hazal Kaya)

Sertab Bal, bir kaza sonucu ablası Harika’nın (Nur Fettahoğlu) evini yakınca evsiz ve parasız kalıyor ve “Senden hiçbir şey olmaz” sözleri ile hayatını yeniden düzenlemeye karar veriyor!

‘Benden Ne Olur?’ 14 Ocak’ta sinemalarda.