Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in yeni dizisinin tüm detayları ortaya çıktı!

Özge Gürel’in yeni dizisinin tüm detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Özge Gürel, Bay Yanlış isimli diziden tam bir yıl sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Oyuncunun yer aldığı yeni dizinin çekimlerine 25 Aralık’ta başlandı. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli projede yer alan oyuncuya, çok yetenekli isimler eşlik ediyor.

NGM Media tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin yönetmeni olarak Altan Dönmez yer alıyor. Senaryosunu Yelda Eroğlu’nun yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz,Halil İbrahim Kurum bulunuyor.

Özge Gürel’in yeniden hayranları ile buluşmasını sağlayacak olan projeyle ilgili beklentiler yüksek. Dizi hayranları nasıl bir proje olacağı yönünde de sosyal medyada sorular soruyor.

Dört farklı kadının dört farklı hayatına odaklanırken hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkeze alan dizi izleyeceksiniz.

Çekimlerine devam edilen Hayaller ve Hayatlar heyecan dolu bir serüveni izleyicilerle buluşturacak. 2022 yılının ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen projenin çekimleri İstanbul’da yapılıyo.

İstanbul’un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasının etrafında geçen hikaye birçok dizi hayranına pembe hayalleri ve gerçeklerin acı yüzünü gösterecek.