Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’dan sonra Ayşe Akın yine aynı tercihte bulundu!

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’dan sonra Ayşe Akın yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılından bu yana setlerde adını duyuran Ayşe Akın, başarılı performansları ile güçlü bir kariyer çıkışına imzasını attı. 1993 yılında Belçika’da dünyaya gelen Ayşe Akın, 2010 yılında ayın ülkede güzellik yarışmasında birincilik elde ederek büyük şöhrete kavuştu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 7 bölüm süren Sinyora Gabriela karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Güllerin Savaşı dizisindeki Duygu karakteri ile de popülerlik yaşadı. Sinema filmlerinde de adını sık sık duyduğumuz Ayşe Akın, dram yapımlarının yanı sıra son yıllarda romantik komedi dizilerinde de kendisini gösterdi.

Erkenci Kuş isimli fenomen dizide Arzu Taş karakteri ile ilgi gören Ayşe Akın’ın rolü kısa süreli oldu. Oyuncu; Bir Aile Hikayesi, Çıplak ve Doğduğun Ev Kaderindir isimli projelerde de bir süre bulundu.

Ayşe Akın’ı son dönemde öne çıkartan dizi ise yine bir romantik komedi olan Sen Çal Kapımı idi… Dizide Deniz karakterini canlandıran Ayşe Akın, şimdi yine bir romantik komedi dizisi tercihinde bulundu.

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı'dan sonra Ayşe Akın yine aynı tercihte bulundu! 7

Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, Şeyma isimli karakteri canlandıracak.

Dizinin çekimleri başlarken, hikayesini Aslı Zengin’in yazdığını ve Ömür Atay’ın da yönetmen olarak yer aldığını belirtelim. Erkek Severse özellikle oyuncu kadrosu ile çok dikkat çekiyor.

Alperen Duymaz, Yasemin Allen, Büşra Develi, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı, Aslı Sümen, Çağrı Çıtanak ve Ece Özdikici gibi önemli isimler dizi için bir araya geldi.