Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisinin Giray’ı Mehmet Ozan Dolunay, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde aşka geldi!

Misafir dizisinin Giray’ı Mehmet Ozan Dolunay, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde aşka geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide canlandırdığı ‘Barış’ karakteri ile setlere adım atan oyuncu Mehmet Ozan Dolunay, yer aldığı pek çok farklı yapımda sergilediği başarılı performansları ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi ve Darısı Başımıza gibi dizilerde tecrübe kazanan Ozan Dolunay asıl çıkışını Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Cenk Karaçay’ karakteriyle yaptı.

Oyuncu yeni sezonda Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ile baş rolü paylaştığı Misafir adlı dizide ‘Giray’ karakteriyle Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Özel hayatıyla çok gündeme gelmeyen oyuncu dün akşam 47’incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ne model sevgilisi Pelinay Yiğit ile birlikte katıldı.

Törenden sevgilisiyle samimi pozlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncunun fotoğrafları hayranlarına, ‘Oyuncu ödül töreninde aşka geldi’ dedirtti.

Misafir dizisinin Giray'ı Mehmet Ozan Dolunay, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde aşka geldi! 8

Mehmet Ozan Dolunay’ın aşk dolu paylaşımları 1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Misafir dizisinin Giray'ı Mehmet Ozan Dolunay, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde aşka geldi! 9

Mehmet Ozan Dolunay, bir röportajında aşka bakışını şu sözlerle anlatmıştı; “Aşk tanımlanabilecek bir şey değil. En kutsal duygulardan biri, hatta belki de en kutsalı…”