Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin Aziz dizisinde büyük aşk ilanı!

Show TV’nin Aziz dizisinde büyük aşk ilanı!

tarafından ker_def

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümüne Aziz ile Dilruba’nın aşkı damga vuruyor. Aziz’in Dilruba’ya aşkını ilan ettiği sahnede ikili gözyaşları içinde hislerini açıklıyor. Aziz, “Adem’le evlenme” diyerek Dilruba’ya elini uzatırken “Aziz ile Dilruba yeniden kavuşabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Aziz dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas başrolde buluştu. Üç başarılı ismin iyi performansları da dizinin reytinglerinin iyi gelmesini sağlıyor… Cuma akşamları birincilikler elde eden Aziz dizisinin yeni bölümü yine çok heyecanlı olacak.

Aziz’in heyecan dolu gelişmeler yaşanan 5. bölümünde Mustafa’yla birlikte atölyeye giden Aziz, ipleri almayı başardı ancak Mustafa’nın oğlu Aliş’in gizlice peşlerinden gelmesi tüm dengeleri değiştirdi. Finalde ipleri alıp geri dönen Aziz, Aliş’in de peşlerinden gittiğini ve ortada olmadığını duydu. Herkesi korkutan bu gelişmenin ardından Aziz’in ne yapacağı merak konusu oldu.

Yeni bölümde Aziz’in yaşanan bu gelişmelerden nasıl kendisini sıyıracağını izleyeceksiniz.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor. Dizinin kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!