Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir’de gerçekler bir bir ortaya çıkıyor! İzleyicileri dizileri iyi reyting alsın diye dua ediyor!

Misafir’de gerçekler bir bir ortaya çıkıyor! İzleyicileri dizileri iyi reyting alsın diye dua ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’yı uzun bir aradan sonra ekrana döndüren Misafir dizisinin bu akşam üçüncü bölümü ekrana gelecek. Bu bölümde izleyici Gece’nin geçmişine dair biraz daha bilgi edinecek. Öte yandan reytinglerden çok parlak sonuçlar almayan dizinin hayranları reyting duasına çıktı.

Hazal Kaya’nın yanı sıra Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolleri paylaştığı Misafir dizisi perşembe akşamları Fox TV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Çok duygusal sahnelerin yer aldığı dizi aslında sevildi ve belirli bir izleyici kitlesi edindi.

Hikaye sevilmesine rağmen Misafir reytinglerden çok parlak sonuç alamıyor. Nedeni elbette Camdaki Kız gibi çok güçlü bir rakibinin olması. Misafir dizisini çok seven izleyicileri de reytingleri artsın diye dua ediyor.

Bu arada bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek olan Misafir’de izleyici Gece’nin geçmişine dair biraz daha bilgi edinecek. Gece’nin annesi ortaya çıkacak ve izleyici müthiş duygusal bir anne kız çatışmasına sahne olacak.

Gece’nin annesi Nazan’ı canlandıran Selen Öztürk, Hazal Selçuk’la karşı karşıya geldiği sahnede sergilediği performansla dikkat çekici. Misafir dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde şunlar olacak:

Gece’nin annesi Nazan bir anda ortaya çıkar. Erdem’in evine gelen annesinin davranışları Gece’nin gergin anlar yaşamasına neden olur. Gece ve Nazan’ın yaşayacağı tartışma bir takım gerçekler hakkında ipucu verir. Gece’nin ortaya çıkmasından korktuğu gerçekleri Erdem ve Giray’ın bulması ise an meselesidir.