Ana sayfa Dizi Haberleri Evren karakterini yaratma süreci Buğra Gülsoy için engebeli bir süreç oldu!

Evren karakterini yaratma süreci Buğra Gülsoy için engebeli bir süreç oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, Bahar isimli Show TV’nin yeni dizisinde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Demet Evgar ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, hikayenin en sempatik ve izleyicilerin geçmişini çok merak ettiği Evren karakterini canlandırıyor.

İzleyicilerin sevdiği Evren karakterinin dertsiz bir zengin çocuğu görüntüsü var. Ancak dizinin hayranları bu karakterin altında neler gizli olduğunu da çok merak ediyor. İlerleyen bölümlerde Evren karakterinin detayları ortaya çıktıkça izleyicinin merakı da giderilecektir.

Buğra Gülsoy için ise yeni bir karakter yaratma durumu engebeli bir süreç. Oyuncu, Episode dergisindeki röportajında bu konuda şöyle konuştu:

“Her karakterin inşası ayrı bir keyif benim için. Zorluklar değil de nasıl yorumlanması gerektiğinin düşünüldüğü engebeli süreçler diyebilirim.”

Dizinin ilk bölümünde hikayede yer alan eşi için ciğerini verip vermeme hali de dikkat çekmişti. Buğra Gülsoy böyle bir durumun yaşandığı ilişkileri sürdürme konusunda şu noktaya dikkat çekti:

“İlişkiyi sürdürüp sürdürmemek bir sonuç sadece, eyleme geçme hali. Aslolan bunun farkına varıp döngülerini kırabilmek. Hep deriz ya, “Niye sürekli aynı şeyler başıma geliyor” diye. Çünkü döngülerin sana bir şeyleri göstermeye, öğretmeye çalışıyor. Sen onu idrak etmedikçe kapını tekrar çalmaya devam edecek.”