Ana sayfa Sosyal Medya Sadece izleyiciler değil, rol arkadaşları da Demet Evgar’a hayran!

Sadece izleyiciler değil, rol arkadaşları da Demet Evgar’a hayran!

tarafından ker_def

Bahar isimli Show TV dizisi salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor ve geniş bir izleyici kitlesi de bu projeyi takip ediyor. Reytingleri ile sezonun en başarılı oranlarını elde eden Bahar dizisinde başrollerde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ile Ecem Özkaya bulunuyor.

Bahar dizisinde izleyiciler adeta Demet Evgar’ın muhteşem performansına tutuklu kaldı. Her yeni bölümde hem duygusal hem de eğlenceli sahneleri ile öne çıkan Demet Evgar’ın, bazen doğaçlama olarak da bazı sahnelerde farklı bir yorum kattığını biliyoruz.

Buğra Gülsoy da bu büyük başarıda birlikte emek verdiği partneri Demet Evgar’a olan hayranlığını kelimelere döktü.

Evren karakterini canlandıran ünlü oyuncu, Re Touch Mag dergisindeki açıklamasında, “Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu… Her an her şeyi yapabilir. Her an oynadığı karakteri asla bozmadan sahneleri olabildiğince yukarı taşıyabilir. Hayranım kendisine, çok mutluyum onunla çalışmaktan…” ifadelerini kullandı.

Evren ile Bahar’ın gelecek bölümlerde ilişkisinin nereye doğru ilerleyeceği merak ediliyor. Bahar dizisi hayranlarının bu merakı ile ilgili Buğra Gülsoy’un şu sözleri de dikkat çekiyor:

“Evren ve Bahar birbirlerine çok iyi geliyorlar, eğlenmeyi biliyorlar, sohbet etmeyi biliyorlar, birlikte üzülmeyi de paylaşabiliyorlar… Onların ilişkisi sakin sakin, emin adımlarla belirli sıfatlarla tanımlayamayacağımız temiz, saf bir yol içinde ilerliyorlar.”