Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar projesi dizi sektöründe taşları yerinden oynattı, Buğra Gülsoy nedenlerini anlattı!

Bahar projesi dizi sektöründe taşları yerinden oynattı, Buğra Gülsoy nedenlerini anlattı!

tarafından ker_def

Bahar dizisinde Evren karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya ile birlikte Bahar dizisinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Buğra Gülsoy.

Bugüne kadar birçok farklı projede izlediğimiz oyuncu, Bahar dizisindeki Evren karakteri ile yine yeteneklerini ortaya döktü. Dizinin tüm izleyici gruplarında da haftalar geçmesine rağmen halen çift haneli oranlar elde edebiliyor olması, başarının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bahar’ın Evren’in kalbinin rehberi gibi olduğu düşüncesindeki Buğra Gülsoy, Bahar ile Evren ilişkisinin bu ikiliye iyi geldiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, Episode Dergisi’ndeki röportajında Bahar dizisinin başarısının dizi sektöründeki yaklaşımlarda önemli değişiklikler yarattığı düşüncesi konusunda bazı detaylar verdi.

Dizinin sektörde bazı şeyleri değiştirdiğini kabul eden Buğra Gülsoy, hikayenin izleyicileri iyileştirmek gibi bir özelliğinin olduğuna vurgu yaptı.

Buğra Gülsoy, şöyle konuştu: “Negatif duyguları değil, pozitif duyguların işlendiği bir hikaye her daim karşılığını bulmuştur. Sektör açısından bakarsak çatışmayı yaratan şeyler travmalardır, sorunlardır. Bir hikaye, kaosları anlatarak yoluna devam eder. Ama bence Bahar dizisi her sorunu, her çatışmayı, her travmalı karakteri ‘olumlama’ yöntemini kullanarak, her bir karakteriyle emptai kurulmasını sağlıyor. Kaosların içinden tünelin sonundaki ışığın umudunu aşılayarak yoluna devam ediyor. Bundaki en büyük etken ise trajikomik durumların izleyicinin sırtındaki kaos yükünü alması. hem anlatacağı hikayeyi keyifli anlatıyor hem de seyirciyi taşınamaz bir buhranın içine sürüklemiyor.”