Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi 5. bölümü ile reyting patlaması yaptı, 2024 yılına şimdiden damgasını vurdu!

Bahar dizisi 5. bölümü ile reyting patlaması yaptı, 2024 yılına şimdiden damgasını vurdu!

tarafından ker_def

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisinin enerjisinin izleyicileri her bölümde daha çok içine aldığı, Mehmet Yılmaz Ak ile Ecem Özkaya’nın da başarılı performanslarını konuşturduğu Bahar isimli Show TV dizisi, başarıdan başarıya koşuyor.

Birçok kadın izleyicinin özellikle yeni bölümlerini heyecanla beklediği, erkek izleyicilerin de büyük ilgisini çeken, hastane ortamında geçmesi nedeniyle de bu tür dizileri seven izleyicilere cazip gelen Bahar dizisi, reytinglerini artırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta tüm izleyici gruplarında da ekranda yayınlanan tüm dizileri geçmeyi başaran Bahar dizisi, bu başarısını katlayarak artırdı.

Tüm kişiler kategorisinde de çift haneli oranları yakalayan dizi, ABC1 grubunda ise 2023-2024 sezonunun en iyi oranlarını elde ederek adeta patlama yaptı. AB grubunda da çok iyi reytinglerle yoluna devam eden dizinin sosyal medyada da güçlü bir desteği bulunuyor.

Milyonları ekrana kilitleyen dizi, heyecan dolu yeni bölümüyle tüm kategorilerde birinci olarak salı akşamına damgasını vurdu.

Yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran dizi, yeni bölümüyle de sosyal medyanın gündemine oturdu. İzleyicilerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı #Bahar etiketi 9 saat 45 dakika TT listesinde yer alırken, dünya gündeminde de 1 saat 45 dakika TT listesinde kaldı. Ayrıca dizinin karakterlerinden Aziz Uras 10 saat, Rengin 5 saat 30 dakika, Seren 4 saat 5 dakika, Doruk 2 saat 5 dakika ve Evren 1 saat 25 dakika boyunca TT listesinde gündem konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan.”