Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde çok güzel anlar var ama sonu kötü bitecek!

Mucize Doktor dizisinde çok güzel anlar var ama sonu kötü bitecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mucize Doktor’da güzel günler göreceğiz diye bekleyenler yanıldı, Ezo fırtınası sert vuracak! Mucize Doktor dizisinin heyecan dolu hikayesi devam ediyor. Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan dizinin 51. yeni bölümü 25 Şubat Perşembe akşamı hayranlarla buluşacak. Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Ali Vefa ile Nazlı karakterlerinin değişimi herkesin yüreğini ısıtacak.

Bir dönem aşk yaşayan, sonra birbirlerinden ayrı düşen Ali Vefa ve Nazlı’nın yürekleri yine birlikte atacak.Ancak bu durum en çok da Ezo’yu yaralıyor… Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo, annesinin Berhayat Hastanesi’nin sahibi olmasını da kullanarak tırnaklarını çıkartacak.

Annesi Vuslat’tan bir istekte bulunan Ezo, tüm ekibin geleceği ile oynayacak gibi duruyor. Mucize Doktor dizisinin 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı ve Ali Vefa karakterlerinin yan yana, dip dibe, gönül gönüle halleri izleyicilerin bir süredir beklediği detaylardı.

Nazlı, Ferman hocaya da Ali Vefa ile barıştıklarını duyurdu. İkili tam mutluluğu bulmuştu ki, Ezo’nun kıskanç yüzü ortaya çıktı. Ezo, annesi Vuslat’tan ne istedi? Ekibi nasıl bir tehlike bekliyor?

Mucize Doktor dizisinde sevginin gücünün kazanacağını sananlar yeni bölümde kıskançlığın gücünün de ne kadar büyük olduğunu hissedecek. İşte Mucize Doktor dizisi 25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 51. bölüm fragmanı: