Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde Ezgi Asaroğlu, Sinem Ünsal’a benzetildi

Mucize Doktor dizisinde Ezgi Asaroğlu, Sinem Ünsal’a benzetildi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 52. yeni bölümü izleyicilerle 4 Mart akşamı buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ezo’nun istediği ve annesinin de kabul ettiği maskeli balo gerçekleştiriliyor.

Ancak Ezo’nun büyük sürprizinden kimse haberdar değil. Kendisini Nazlı’ya benzeten Ezo, Ali Vefa’yı bir anda şoke edecek. Maskeli baloya katılmak için süslenen ve heyecanla salona giden Nazlı ise o anlarda asansörde mahsur kalıyor ve sesini duyurmaya çalışıyor.

Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde Ezgi Asaroğlu’nun, Sinem Ünsal’a benzetilme çabasına şahit olacaksınız. Tabii ki hikaye gereği Ezo, Nazlı’yı kıskandığı için böyle bir şey yapıyor.

Ezo, “Anlatsana bana bende olmayan onda olan ne var” diye soruyor… “Sesi o kadar güzel ki o konuştuğu zaman kulağımı okşuyor. Ve içim seviyor Nazlı’yı. Kalbim ısınıyor onu görünce, o bana gelince” diye konuşan Ali Vefa’nın bu sözleri bakalım Ezo tarafından nasıl karşılanacak.

Mucize Doktor dizisinin 52. bölümünden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Adeta korku filmlerini aratan sahnelerin yer aldığı dizinin yeni bölümü bakalım izleyicilerden ne kadar ilgi görecek. Zira dizinin son haftalarda düşmekte olan reytingleri ilginin azalmaya başladığını gösteriyordu.