Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün kılık değiştirmesi de reytinglerde işe yaramadı!

Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün kılık değiştirmesi de reytinglerde işe yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin reytinglerde yaşadığı düşüş artık ciddi bir sorun olarak görünmeye başlandı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin yeni bir hikayede izleyicileri buluşturma çabası Neslihan Atagül’ün ayrılığından bu yana devam ediyor.

Ancak izleyicilerin değişen hikayeye verdikleri tepki, başka dizilere geçmek olarak yansıyor. Sefirin Kızı, geçtiğimiz hafta 3’lü reytinglere düşerek alarm zilleri çalmıştı. Dizi bu hafta da benzer performans sergiledi.

Oysa ki 42.bölümün yayınlanmasından önce Tuba Büyüküstün ile ilgili müthiş bir tanıtım kampanyası yapılmıştı. Ünlü oyuncu, Çizgi roman karakteri Harley Quinn’e dönüştüğü anlar ile bir hayli büyük heyecan oluşturmuştu. Ancak sosyal medyayı kaplayan bu heyecanın reytinglere yansımadığı görüldü.

Dedesinin yanında olan Melek’e çok şaşırtıcı bir sürpriz yapıldı. Mavi, Batman’ın karakterlerinden Joker’in sevgilisi kılığına girdi!. Takma saçlar, makyaj ve özel kıyafetler ile efsane karaktere benzeyen Mavi, izleyicileri de bir hayli şaşırttı.

Çizgi roman karakteri Harley Quinn olmak için büyük çaba harcayan ve bu işten de keyif duyan Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine yeni bir renk kattı. Ancak yapılan bu adımlar da dizinin reytinglerinin yükselmesi noktasında ciddi bir etkide bulunmadı.

Ozan Aksungur ve Eylem Canpolat ikilisi senaryoyu toparlamaya ve izleyicileri etkilemeye ve ekranda tutmaya yönelik güçlü adımlar atıyor. Ancak bu adımların şimdiye kadar pek de işe yaramadığı ortada.

Dizinin dün akşam yayınlanan 42. bölümü totalde ve AB grubunda 15. sırada tamamladı. ABC1’de ise 13.olabildi.