Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde Nazlı’nın başı büyük dertte!

Mucize Doktor dizisinde Nazlı’nın başı büyük dertte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Şimdiye kadar 51 bölümü yayınlanan dizinin geniş bir izleyici kitlesi var. Ancak reytinglerdeki son düşüş ve izleyici ilgisini kaybetmeye başladığına yönelik bazı işaretler de var.

Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde her hafta birbirinden farklı konular yer alıyor ama ana karakterlerin kendi hayatları ile ilgili değişimler biraz yavaş ilerliyor. Uzun bir aradan sonra Nazlı ile yeniden kavuşan Ali Vefa, artık daha mutlu. Adil hocanın ölümünden sonra Ali Vefa’nın toparlanmasında Nazlı’nın etkisi hissediliyor.

Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı karakterinin başında ise büyük bir dert var. Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakteri, Ali Vefa’dan vazgeçmek niyetinde değil. Annesi Vuslat’ı ikna eden Ezo, bir maskeli balo düzenliyor. Ancak bu fikir Ezo’dan çıktı. Annesini ikna eden Ezo, bu baloyu Ali Vefa için düzenliyor.

Ezo, “Ben hastane köşelerinde ağlarken öyle karşımda mutluluk pozları vermek de, göstereceğim o Nazlı’ya ben” diyerek yeni bölümde Nazlı’nın başının derde gireceğini anlatıyor.

Vuslat ise büyük bir açıklama yapacak. Bu açıklamanın ne olacağı da merak konusu… İşte Mucize Doktor dizisinin 4 Mart Perşembe günü yayınlanacak 52. bölümünden 1. fragman:
.