Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytinglerde pik yaparsa şaşırmayın!

Kardeşlerim dizisi reytinglerde pik yaparsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

atv ekranında geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Kardeşlerim dizisinin hem reytingleri iyi gelmişti hem de sosyal medya yansımasının bir hayli olumlu olduğu görülmüştü. Ancak dizinin hikayesine ve güçlü oyunculuk performanslarına rağmen daha iyi reytingler alabileceği de değerlendirilmişti.

Kardeşlerim dizisinin 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün reytinglerinin ilk bölüme göre çok daha yüksek oranlarda gelmesi bekleniyor. Bunun sebebi de ilk bölümü kaçıran izleyiciler, olumlu yorumlardan etkilenerek hikayeyi izlemek için ekran karşısına geçme istekleri. Sosyal medyada birçok kişi diziyi izlemeye başlayacağını belirten yorumlar yapıyor.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesine izleyiciler tutundu. Bu tutunma sayesinde de Cumartesi akşamlarına Kardeşlerim dizisi damga vurabilecek bir yapım. Reytingleri bir hayli yüksek noktaya çıkarsa da şaşırmamak gerekiyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

Peki 2. bölümde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özet bilgiler:

“Hayatta benden başka tutunacak dalı olmayan kardeşimi yetimhaneye götürdüm”

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel başlarını sokacak bir yer bulmuşlardır. Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onların dramından faydalanma fırsatını da kaçırmaz. Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek için elinden geleni yapar.

Yoluna çıkan her engeli kaldırmakta ustalaşan Akif’in yolu, bu kez beklenmedik bir şekilde büyük bir çıkmaza girer. Kadir, kardeşlerine bakabilmek için sabah akşam iş ararken, Ömer ve Oğulcan başlarına beklenmedik bir bela açarlar. Bu yaşanan olay, zengin ve yoksul çocuklar arasında asla dinmeyecek olan çatışmanın da başlangıcı olacaktır.