Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisindeki dert büyük!

Mucize Doktor dizisindeki dert büyük!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor, perşembe rekabetinde gerilemekte olan bir dizi konumunda. Reytingleri üst üste gerileyen Mucize Doktor hayranları 3. sezon kararı alınmadığı için de bu düşüş nedeniyle biraz tedirgin. Ancak henüz ne olacağı bilinmediği ve etkileyici bir dizi olduğu için de kendisini düzeltmesi, daha iyi sonuçlar alması da mümkün olduğu için çok fazla endişelenmeye de gerek olmadığını düşünüyoruz.

Mucize Doktor hayranları 60.yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Yeni bölümde Serkan Keskin’in canlandırdığı Muhsin karakterinin hayatının detaylarına gideceğiz. Babası ile büyük sorunları olan, derdini de küçüklüğüne götürerek izleyicilere anlatan Muhsin, yeni bölümde öne çıkacak. Peki neler izleyecekseniz? İşte Mucize Doktor dizisinin 29 nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 60.bölümünden tüm detaylar:

Önce Nazlı’yla evlilik kararı, sonra uzmanlık sınavı derken her şey üst üste gelmiş ve Ali köşeye sıkışmıştır. En kötüsü de Ali daha Nazlı’ya yüzük bile almamıştır! Bu sırada Muhsin’in bambaşka bir derdi vardır. O da babasıdır.

Oğluyla hep problemli bir ilişkisi olan babanın riskli bir ameliyata girmesi gerekmektedir. Muhsin babasının ameliyatını Ali’nin yapmasını ister. Hem de uzmanlık kurulunun gözleri önünde! Ali bütün bu ani değişimlerle baş edebilecek midir?