Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinden şaşırtan ayrılığın ardından sürpriz bir isim geliyor!

Mucize Doktor dizisinden şaşırtan ayrılığın ardından sürpriz bir isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da yeni gelişmeler dikkat çekmekte. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal’ın rol aldıkları dizinin kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Ezgi Asaroğlu katılmıştı. Diziye ayrı bir renk katan Ezo karakteri, Ali Vefa’nın hayatına da başka bir aksiyon ve renk getirdi. Nazlı’dan ayrılan Ali Vefa, şimdi bu ilginç kadınla arkadaş oldu.

Ezo ve Ali Vefa arasında neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz ancak dizinin kadrosunda yeni şekillenmeler de yaşanıyor. Dizide Ferda karakterini oynayan Seda Bakan’ın geçtiğimiz haftalarda bir anda diziden ayrıldığının ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı.

Bu ayrılığın arkasındaki durum anlaşılamadı! Tıpkı Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder ve Damla’yı oynayan Merve Dizdar’ın ani ayrılıkları gibi, Seda Bakan’ın gidişi de herkes için anlamsız bir durumdu!

Mucize Doktor dizisinden şaşırtan ayrılığın ardından sürpriz bir isim geliyor! 8

Ancak bu ayrılığın ardından bir sürpriz ismin kadroya dahil olduğu ortaya çıktı! Resmi açıklama ile gelen yeni oyuncu da duyuruldu! MF Yapım imzalı diziye Ezgi Asaroğlu’nun oynadığı Ezo karakterinin annesi geliyor!

Mucize Doktor dizisinden şaşırtan ayrılığın ardından sürpriz bir isim geliyor! 9

Usta oyuncu Zerrin Tekindor, Ezo’nun annesi Vuslat karakteri ile diziye katılıyor! Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve Pınar Bulut ile Onur Koralp’in senaryosunu uyarladığı diziye Vuslat karakteri ayrı bir renk katacak!

Peki kim bu Vuslat? Vuslat; asil ve soğuk bir kadın olmanın yanı sıra Ezo’yu yıllardır uzaktan takip ediyor. Kızının Ali Vefa’yla (Taner Ölmez) arkadaşlık ettiğini öğrendiği gün, Vuslat herkesin hayatının ortasına bomba gibi düşecek.

Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Ezgi Asaroğlu, Hazal Türesan, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyor…