Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden giden gidene! 3. bir kişi daha ayrılıyor!

Sefirin Kızı dizisinden giden gidene! 3. bir kişi daha ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin senaristliğini Sen Anlat Karadeniz dizisinin de hikayesini ve ilk sezonunu yazan Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem yapıyordu. Ancak kısa bir süre önce senaristler değişti.

Artık dizinin senaryosu Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur’a emanet. İki ismin yazmaya başlayacağı dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken, yayınlanan son bölümde Deniz Işın’ın oynadığı Sahra karakteri diziden ayrılmıştı.

Bu ayrılık izleyenlerin pek hoşuna gitmedi. Çünkü Gediz ile çok yakıştırılıyordu Sahra karakteri. Fakat Deniz Işın diziden ayrıldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde oynadığı diziden bir oyuncunun daha ayrılacağı ise kısa bir süre önce, başka bir dizinin kadrosu açıklanınca ortaya çıktı!

Dizide Feride Hala karakterini oynayan Zerrin Sümer, yeni sezonda eklenen bir karakterdi. Ancak Zerrin Sümer’in ismi, yeniden çekimlerine başlanacak olan Savaşçı dizisiyle anılıyor.

Sezon başından beri yeni bölümleri çekilmeyen, bitip bitmeyeceği belli olmayan Savaşçı dizisinin ekibi bir araya getiriliyor. Gidenlerin yerine de başka isimler geldi. Zerrin Sümer de Savaşçı’ya yeniden dönüyor.

Sefirin Kızı dizisinden giden gidene! 3. bir kişi daha ayrılıyor! 8

Dolayısıyla Sefirin Kızı dizisinden Feride Hala karakteri de gidecek! Bir başka sürpriz gelişme ise izleyenleri biraz daha üzecek! Zira dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Gediz’in de ayrılacağı ortaya çıktı!

TV100’den Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Uraz Kaygılaroğlu da diziden ayrılıyor. Ancak yakın zamanda olmayacak bu ayrılık! Fakat oyuncunun yapımcı ile ayrılık konusunda anlaştığı ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisinden giden gidene! 3. bir kişi daha ayrılıyor! 9

Önümüzdeki aylarda, sezon sonuna doğru bu ayrılığın yaşanacağı ifade ediliyor. Başlangıçta herkesin sevdiği, anlayışlı, görgülü, düşünceli, dürüst Gediz karakteri, Sancar ve Nare aşkına kurban edildi resmen!

Gediz’in Nare’ye olan aşkı nedeniyle yaşadığı sıkıntılara, bir de onun gittikçe değişen karakteri eklendi. Aslında çok sevilen bir karakter olan Gediz, Sancar’a olan antipatinin bitmesi için iyice değiştirildi. Bu da izleyenleri kızdırdı.

Sosyal medya da dizinin başından beri sevilen Gediz’in bu denli dönüştürülmesi izleyenlerin eleştirilerine neden olurken, Nare ve Gediz aşkının ise imkansızlığı anlatılmaya çalışıldı. Ancak yeni bölümde ikilinin nikah masasında oturuyor olması da kafaları karıştırdı!

Hikayenin akıbetini hep birlikte izleyeceğiz ama Sefirin Kızı dizisinden bu sezon ayrılanlar arasına Gediz de giriyor…