Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinin finalinden sıcacık veda görüntüleri geldi!

Mucize Doktor dizisinin finalinden sıcacık veda görüntüleri geldi!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 2 sezonluk ömrü sona eriyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazar Türesan, Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin’in başrolünde yer aldığı dizinin final bölümünde sıcacık görüntüler var… Dizinin finalinde Nazlı ile Ali Vefa evlenecek. Nazlı’nın hamile olması da finaldeki bir başka sürpriz oldu.

Mucize Doktor dizisinin final bölümünde ekip de keyifli anlar yaşadı ve hatıra fotoğrafları da çektirildi. Dizinin final bölümünü 27 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacağını belirtelim. Taner Ölmez’in 2 sezonluk macerada çok yorulduğunu söylemesi ve devam etmek istememesi dizinin final yapmasına neden olmuştu.

Mucize Doktor dizisinin finalinden sıcacık veda görüntüleri geldi! 10

Peki Mucize Doktor dizisinin final bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: Yola çıktığından beri hayalini kurduğu hemen her şeyi elde eden Ali’nin önünde şimdi son bir engel vardır; o da baba olmaktır.

Mucize Doktor dizisinin finalinden sıcacık veda görüntüleri geldi! 11

Ali ve Nazlı bu dev kararla bocalarken Ali çocukluk zorbalarından birini yıllar sonra karşısında bulur. Ali yeni hayatına başlamadan önce abisinin kaybı ve geçmişiyle son kez yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu imkansıza yakın bir görevdir.

Mucize Doktor dizisinin finalinden sıcacık veda görüntüleri geldi! 12

Ali sonunda yapabileceklerinin sınırına mı gelmiştir? Yoksa bu hayatta her şey mümkün müdür? Mucize Doktor dizisinin 27 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’da final bölümü ile ekrandaki yerini alacak.