Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor rekora koşuyor! İzleyicisi son anına kadar yanında durmakta kararlı!

Mucize Doktor rekora koşuyor! İzleyicisi son anına kadar yanında durmakta kararlı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yarın akşam final bölümü yayınlanacak Mucize Doktor, sona gelmesine rağmen Twitter’da en çok konuşulan konu olmayı başardı. Dizi, final bölümündeki düğün sahnesinin fotoğraflarıyla Twitter’da TT oldu.

Mucize Doktor’un final kararına çok şaşıran ve dizinin bitmemesi için elinden gelen her şeyi yapan izleyicileri, Ali ve Nazlı’nın düğün fotoğraflarını o kadar çok sevdi ki paylaşım rekorları kırdı.

Dizi reytinglerde beklenen sonucu almamasına rağmen sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan dizi olmaya devam ediyor.

blank

27 Mayıs Perşembe akşamı 64. bölümüyle son kez ekranda yerini alacak olan dizinin hayranları hem üzgün hem de kızgın… Dizinin bitmemesi için sosyal medyada kampanya başlatan izleyicilerin bu girişimi başarısız oldu. Çünkü dizinin bitmesinin sebebi reytingden otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’in artık yorulmasıydı.

Dolayısıyla izleyicilerin dizinin sona ermemesi yönündeki kampanyası sonuç vermedi. İzleyici de bu sonucu kabul etmek zorunda kaldı.

blank

Ancak görünen o ki Mucize Doktor izleyicisi, dizisine olan desteğini sonuna kadar sürdürmekte kararlı. Dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde şunlar olacak:

Yola çıktığından beri hayalini kurduğu hemen her şeyi elde eden Ali’nin önünde şimdi son bir engel vardır; o da baba olmaktır. Ali ve Nazlı bu dev kararla bocalarken Ali çocukluk zorbalarından birini yıllar sonra karşısında bulur. Ali yeni hayatına başlamadan önce abisinin kaybı ve geçmişiyle son kez yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu imkansıza yakın bir görevdir.

Mucize Doktor’un final bölümü 27 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak.