Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner ipucu verdi, kaçtı! Hayranları merak içinde!

Aslıhan Güner ipucu verdi, kaçtı! Hayranları merak içinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden Show TV’nin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner, takipçilerini merakta bırakan bir paylaşım sonrası suskun! Oyuncu, İsmail Demirci ile başrolünde oynadığı ve çekimleri Ordu’da yapılan Kuzey Yıldızı’nın finalinin ardından İstanbul’a döndü.

Aslıhan Güner, instagram sayfasını uzun bir zamandır kapatmıştı. Yeniden aktifleştiren Güner, ilk yaptığı paylaşımlardan birine artık değişim zamanının geldiğini söyleyerek kızıl saçlarına veda edeceğini belirtti.

Karadenizli bir kadını oynadığı Kuzey Yıldızı için saçlarını kızıla boyatan oyuncunun bu halini hayranları çok beğeniyordu. Mavi gözlerini daha açığa çıkaran kızıl renkli saçlarına veda etti oyuncu.

Kuaföre gittiğinde de son pozlarını çekerek hayranlarına bir kez daha kızıl saçlı halini gösterdi. Aşağıdaki videoda o paylaşımları görebilirsiniz…

Güner, bir başka fotoğrafına “Değişim zamanı. Son kızılı saçlı Aslıhan fotoğrafıdır” notunu düştü.

Aslıhan Güner ipucu verdi, kaçtı! Hayranları merak içinde! 8

Hayranları ise iki gündür merakla Aslıhan Güner’in yeni halini görmek için bekliyor! Fakat oyuncu, hediye gelen çiçekler ve notları gösterdiği bir paylaşım ve ardından kız kardeşi ile kahve içerken çektiği bir görüntü dışında kendisini göstermedi! Şimdi hayranları büyük bir merakla Güner’in yeni halini göstermesini bekliyor…

Aslıhan Güner ipucu verdi, kaçtı! Hayranları merak içinde! 9