Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum!

Demet Özdemir’in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yoğun geçen sezon boyunca dizi setinde koşturan Demet Özdemir, sonunda tatile çıktı! Sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatile giden oyuncuya arkadaşları Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran da eşlik ediyor.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş ile gelen şöhretin ardından kariyerinde yaşadığı sıçramaya bir yenisini daha ekledi ve tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki oyunculuğu ile beğeni topladı.

Genç oyuncu, daha önce çoğunlukla romantik komedi dizilerinde rol almıştı. Dram dizisinde oynayarak, oyunculuğunda önemli bir sınav daha verdi.

Özdemir’in yeni sezonda bir dizide rol alıp almayacağı henüz bilinmiyor ancak Haziran ayında Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde rol alacağı biliniyor.

Yakında kamera karşısına geçecek olan Demet Özdemir, şu sıralar sosyal medyadan tatil pozlarını adeta yağdırıyor! Hayranlarının her pozunu sosyal medya sayfalarına taşıyarak beğeniler ve yorumlar yaptığı fotoğraflara gelen bir yorum ise dikkatleri çekti.

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 13

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sonradan dahil olan Gülcan Arslan, dizide Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep’in ablası Gülbin’e hayat veriyordu.

İki oyuncu, kısa sürede yakın bir dostluk bağı kurmayı başardılar. Setten de sevgi dolu paylaşımlarıyla samimiyetlerini ortaya koymuşlardı.

Gülcan Arslan, Demet Özdemir’in tatilde çektiği mayolu bir pozuna yaptığı yorumla gülümsetti. Oyuncu, rol arkadaşına sevgisini “Allah yarattı demem, yerim” sözleriyle gösterdi… İşte o paylaşım..

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 14

Bu arada Demet Özdemir’in tatilden yaptığı son paylaşımları da aşağıda. Oyuncunun bir süre önce diyete girdiği biliniyor ama son yayınladığı fotoğrafta hamburger ve patates kızartması yediği görülmekte.

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 15

Dayanamayıp diyeti bozan oyuncu, “Ölümlü dünya diyebilir miyiz?” şeklindeki esprili sözleriyle de bol kalorili hamburgeri yemeye güzel bir kılıf da bulmuş… İşte oyuncunun son paylaşımlarından örnekler…

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 16

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 17

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 18

 

Demet Özdemir'in mayolu pozuna, rol arkadaşından ilginç yorum! 19