Ana sayfa Sosyal Medya Müge Anlı neden izleniyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da o yüzden ilgi görüyor!

Müge Anlı neden izleniyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da o yüzden ilgi görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında bugüne kadar çeşit çeşit dizi yapıldı. Ünlü isimler farkıl karakterlerle izleyicileri farklı duygulara sürükleyen karekterlere hayat verdi. Türk dizileri yurt dışında büyük bir etki alanı oluşturdu. ABD’den sonra en çok dizi ihracatı yapan ikinci ülke olduk. Bu sezon ise farklı bir gerçeği görmeye başladık.

Bunca yıldır birçok farklı diziyi izleyen ve bu konuda artık bir doyuma ulaşmakta olan dizi izleyicisi, yeni bir dönemin başlamakta olduğunu da yine bu sezon yaşamaya başladı. İşte bu değişimi yaratan yapımlar Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri oldu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan yansıttıklarının hikayeleştirilmesi ile ortaya çıkan iki dizi de izleyicileir çok etkiledi. Televizyon ekranının karşısına geçmeye niyetli olanlar artık kurgusal dünyalardan daha ziyade gerçek öykülere olan ilgilerini de ortaya koydu.

Nasıl ki, Müge Anlı’nın programları atv ekranında gündüz kuşağında olsa bile çok izleniyor ve reytinglerde hep yukarılarda yer alıyor, bunun altında da aynı sebep yatıyor.

Müge Anlı neden izleniyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da o yüzden ilgi görüyor! 9

Gerçek hayat hikayeleri, gerçek olayların dayanılmaz çekiciliği… Müge Anlı’nın yıllardır farklı bir formatta yaptığı, hayatın acı yönlerini ortaya döken programları aslında senaryolaştırılarak dizilere dönüşüyor…

İşte bu noktada da dayanak olan isim Dr.Gülseren Budayıcıoğlu… Kitapları, deneyimleri 3 farklı dizinin ortaya çıkmasını sağladı. Doğduğun Ev Kaderindir ile başlayan bu sürece Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da katıldı.

Müge Anlı neden izleniyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da o yüzden ilgi görüyor! 10

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, bu durumu çok güzel özetleyen şu sözleriyle dikkat çekiyor:

“‘Masumlar Apartmanı’, ‘Kırmızı Oda’ gibi psikiyatrik gerçeklikleri roman uyarlaması olarak senaryolaştıranlara ilgi büyük oldu mesela… İnsanlar, yapay dünyalarda zaman öldürmektense başkalarının sorunlarıyla bütünleşmeyi daha çok sevdi.”

Müge Anlı neden izleniyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda da o yüzden ilgi görüyor! 11

Evet, görüldüğü üzere Müge Anlı’nın programını izlemek için neden izleyiciler ekran başına geçiyor ise, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda için de aynı şey geçerli…

Yapay dünyalardan çıkmak ve gerçek olayları görmek isteyen izleyiciler, bu nedenle de bu iki diziye çok büyük ilgi gösterdi.

Bu yeni bir durumu yaratacaktır. Artık gerçek hayattan alınan ve Müge Anlı’nın programlarındaki acı olayları bile geride bırakabilecek olaylarla dolu yeni diziler gelirse şaşırmayın.