Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur’u zirveden indirebilecek mi?

Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur’u zirveden indirebilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi akşamları artık dizi yarışında çok çetin bir dönem başlıyor. Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma arasında 3’e bölünen izleyicinin aklı, şimdi de TRT1 ekranlarında 28 Eylül’de başlayacak olan Uyanış Büyük Selçuklu ile karışacak. Tarihi dizilere olan ilgi zaten biliniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu da etkili bir yapım olacağını hem prodüksiyonun büyüklüğü hem oyuncu kadrosu hem de yayınlanan tanıtımlardaki görsel şölen ile gösterdi. Yani Çukur dizisinin 3 sezon boyunca liderliğini yaptığı Pazartesi akşamları artık sıralama değişebilir. Diziler arası rekabette TRT1 öne geçer ise bu durum diğer 3 yapımın reytinglerinin de düşmesine sebep olabilir…

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Pazartesi akışında dengelerin değişeceğini düşünüyor. Peki Uyanış Büyük Selçuklu gerçekten büyük bir çıkış yapabilir mi?

Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur'u zirveden indirebilecek mi? 7

Evet yapabilir ama bunun bir şartı var… Anibal Güleroğlu, o şartı şu şekilde özetliyor:

“Diyeceğim o ki;‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, güçlü kadrosu, zengin hikâyesi, tarihsel mekânları, kostümleriyle dikkat çeken ve bilinç oluşturma özelliği taşıyan bir iş! Tüm bu vasıflar da, 28 Eylül Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak olan yapımın rakipleri karşısında elini oldukça güçlendiriyor haliyle. Dolayısıyla ‘Pazartesi akışında dengeler mutlak değişecektir’ diyebiliriz… Tabii ‘Adam gibi’ tarihi dizi izlemek isteyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak yenilikçi ve kaliteli bir akış yaratması kaydıyla!”