Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’nın programında akıllara durgunluk veren olaylar var!

Müge Anlı’nın programında akıllara durgunluk veren olaylar var!

tarafından ker_def

5 yıl önce sırra kadem basan 37 yaşındaki İbrahim Paksoy’un 5 ayrı suçtan yargılanması olduğu ortaya çıktı! İzmir’de 5 yıl önce esrarengiz bir şekilde kayıplara karışan 37 yaşında İbrahim Paksoy’un bulunması için ailesi, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’ya başvurdu.

Kız arkadaşı Sema Mantar tarafından başına bir iş getirilmesinden endişe ettiklerini anlatırken, Müge Anlı’nın kayıp adamın 4 ayrı suçtan yargılandığını ortaya çıkardı. İşlenen suçlar ise kan dondu. İşte o suçlar; “Kasten öldürme”, “Tasarlayarak öldürme”, “Ruhsatsız ve ateşli silah bulundurma”, “korku kaygı ve panik yaratabilecek tarzda ateş etme”, “Mala zarar verme” Organize suç örgütüne üye olduğu iddiası da gündeme gelen İbrahim Paksoy’un başına ne geldi, araştırılıyor.

Günün bir diğer konu başlığı ise stüdyoda gözyaşları arasında yaşandı… Ordu Akkuş’ta 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı, 4 Kasım’da kayıplara karıştı. 3 aydır eşine ulaşamayan eşi Davut Kıranlı, gözyaşları içinde Müge Anlı stüdyosuna koştu.

Karısını çok sevdiğini anlatan gözü yaşlı eş; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” dedi.