Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım hayranlarının yüreğine dokunacak bir hikaye!

Murat Yıldırım hayranlarının yüreğine dokunacak bir hikaye!

tarafından ker_def

Sarsıcı hikayesiyle sezonun iddialı projelerinden biri olan TRT ortak yapımı ‘Nefes – Yer Eksi İki’ filmi 17 Şubat’ta seyirci karşısına çıkacak.

Yapımını Orgino Media Production’ın, yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı, senaryosu Hakan Evrensel’in romanından yine yazar tarafından sinemaya uyarlanan film, 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçiyor. TRT ortak yapımı ‘Nefes – Yer Eksi İki’nin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, hayat verdiği Tayfun Yüzbaşı karakteriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

GERÇEK KAHRAMANLARIN GERÇEK HİKAYELERİ

Hamile eşinden gelen haberler nedeniyle endişe ve korku içinde olmasına rağmen görevini bir an olsun aksatmayan, milleti için savaşmaktan onur duyan Tayfun Yüzbaşı, vicdanı ve adaleti ile de bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyor. İki bin metre yükseklikteki karakolun komutanı Tayfun Yüzbaşı, pratik zekâsı, tatlı-sert emir komuta yöntemi ve adil tavırları sayesinde hem astları hem de üstleri tarafından sevilip sayılıyor.

Her ne pahasına olsun görevini bir an olsun bırakmayan ve mehmetçiklere bir baba gibi kol kanat geren ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Murat Yıldırım’a, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat ve Eren Hacısalihoğlu gibi değerli oyuncular eşlik ediyor.

Uluslararası kalitede bir prodüksiyon ile daha önce set kurulmamış mekanları sinema perdesine getirecek ‘Nefes – Yer Eksi İki’, yeni sezonun en farklı yerli filmi olarak 17 Şubat’ta vizyona giriyor.