Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, Ramo için tüyo mu verdi; yoksa bu bir tanıtım çabası mı?

Murat Yıldırım, Ramo için tüyo mu verdi; yoksa bu bir tanıtım çabası mı?

tarafından ker_def

Ramo dizisi 2. sezonuyla yeniden ekranlarda olmaya devam edecek. Pandemi nedeniyle çekimleri durdurulan dizi, toplam 11 bölüm yayınlandı. İlk sezonu da zorunlu olarak kapatan dizinin 2. sezonu öncesinde hem kadroda hem de senaryoda büyük bir değişim yaşandı. Hikayesi merakla beklenen Ramo, adalet için verdiği savaşa artık İstanbul’da devam edecek.

Show TV’den gönderilen dizinin 2. sezon çekimlerinin başladığının duyurulduğu basın bilgilendirme mesajında Murat Yıldırım’a atfedilen şu söz çok dikkat çekti: “Uzun zamandır bu kadar iyi bir senaryo okumadım.”

Gelen bilgi aynen şu şekilde: “Ramo karakterine başarıyla hayat veren Murat Yıldırım, yeni sezona büyük bir heyecanla başladığını belirtti. Yeni sezonda izleyenlere daha da iyi bir RAMO sunacaklarının altını çizen Yıldırım uzun zamandır bu kadar iyi bir senaryo okumadığını ekledi.”

Acaba Murat Yıldırım dizinin yeni senaryosundan mı bahsediyor? Zaten izleyiciler aşağı yukarı yapımın ne olup ne olmadığını 11 bölümlük ilk sezondan biliyor. Diziye gösterilen ilgi de beklentilerin altında kalmıştı. Murat Yıldırım’ın ağzından yansıtılan bu iddialı sözlere 2. sezonun senaryosunun çok başka olacağına işaret ediyor olabilir. Bu Ramo dizisi hayranları için iyi bir gelişme. İnşallah bu cümle bir tanıtım çabası için öylesine eklenmiş bir mesaj değildir.

Murat Yıldırım, Ramo için tüyo mu verdi; yoksa bu bir tanıtım çabası mı? 7

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği dizinin yeni sezonunda birçok şey değişti.

İstanbul’da Cihangir’e savaş açacak olan Ramo, küllerinden yeniden doğarak mücadelesine devam edecek. RAMO’nun yeni sezonundan yayınlanan kareler Ramo’nun kendini savunmak için dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Ancak Ramo’nun en dipten en zirveye nasıl savaş açacağı yalnızca onun bildiği bir sır.