Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım yükü omuzladı, Ramo bir harika oldu!

Murat Yıldırım yükü omuzladı, Ramo bir harika oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım artık Ramo dizisinde en öndeki isim. İlk sezon Esra Bilgiç ile birlikte anılırdı. Ancak dizinin ikinci sezonunda tek başrol gibi bir hava estiriliyor. Show Tv ekranında artık Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisi, arzu ettiği noktaya ulaştı.

Ramo’nun ilk sezonu Adana’da başlamıştı ve çok etkileyici sonuçlar alacağı düşüncesi vardı. Ancak beklentiler karşılanmamıştı. Araya giden pandemi süreci diziye zaman kazandırdı. Hikaye değiştirildi. Adana’dan İstanbul’a taşınan ekipte de önemli değişimler yaşandı.

Murat Yıldırım, daha çok ön plana çıkarak diziyi sırtlayan kişi konumuna geçti. Çağatay Tosun da yönetmen koltuğuna oturdu ve senaryo da farklılaştı. Yeni karakterleriyle de ilgi gören diziye bir de Olgun Şimşek’in katılması çok iyi sonuç verdi.

Ramo dizisi ilk sezon elde edemediği müthiş çıkışını, ikinci sezonda başardı. Cuma akşamları en çok izlenen ikinci dizi olan Ramo, iyi reyting oranları da tutturunca önü açıldı.

Dizinin hayranları da hem hikayenin ilerleyişinden hem de dizinin verdiği heyecan duygusundan çok memnun. “Senaryo efsane bir hızla ilerliyor, bu çok iyi. İzleyicinin sıkılmadan, heyecanla izlediğine eminim” şeklinde bir yorum bırakan bir izleyici, Ramo hayranlarının da düşüncelerine tercüman oldu.

Sosyal medyada dizi hakkında çok olumlu yorumlar bulabilirsiniz. Her yeni bölüm Ramo dizisinin daha çok izleyici gönlüne girdiği bir durum yaratıyor.

Pandeminin en olumlu etkisini Ramo dizisinde gördüğümüzü söylemek, yanlış olmayacaktır. Şayet bu ara verilmemiş olsaydı, eski haliyle Ramo’nun yayından kaldırılması bile söz konusu olabilirdi.