Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisi güzel başladı, peki hangi diziye benzetildi?

Çocukluk dizisi güzel başladı, peki hangi diziye benzetildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çocukluk isimli yeni bir dizi 9 Ekim Cuma akşamı yayın hayatına başladı. İlk olarak ismi Kimsesizler diye duyurulmuştu. Ancak gelen eleştirilerden sonra dizinin ismi daha masum bir ifade olan Çocukluk ile değiştirildi.

Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. imajını baştan aşağıya değiştirdiği son hali ilgi gördü. Afili Aşk’ta romantik komedide izlediğimiz Burcu Özberk, bu sefer dram yapımında başrolü sırtlamıştı. Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi tanınan çocuk oyuncular da çok iyi seçim oldu…

İlk bölümü büyük beğeni toplayan Çocukluk dizisini birçok kişi nedense Kırgın Çiçekler’e çok benzetti. Sosyal medyada “Bu dizi Kırgın Çiçekler’e benziyor” diye yorumlar yazıldı.Birçok kişi de benzer mesajlarıyla dikkatleri çekti.

Dizinin izleyicinin ruhuna işlediği ve hemen de dikkatleri çektiği net… Sosyal medyada olumlu yorumlar da oldukça fazla… Medyapım tarafından hazırlanan Çocukluk dizisinin fragmanlarına yönelik ağır eleştirilerin, bölüm yayınlandıktan sonra ortadan kalktığı da görülüyor.

Çocukluk dizisinin ilk bölümünün tamamı da youtube’da yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.