Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’a yeni rolünde hayranlarından büyük destek var!

Murat Yıldırım’a yeni rolünde hayranlarından büyük destek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ı buluşturan Ramo dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. BKM imzalı dizinin illk görüntüleri beğeni topladı. Murat Yıldırım, instagram hesabından fragmanı yayınladı. Takipçileri ilk yorumları yaptı.

Yıldırım,  “İlk fragmanımız sizlerle…”RAMO” notu ile paylaşım yaptı. Yıldırım’ın hayranları hayırlı uğurlu olmasını, bol reytingler elde etmesini diledi. Sabırsızlıkla diziyi beklediklerini belirten hayranlar, “Bomba geliyor. Hadi hayırlısı” yorumu yaptı.

“Rabbim bu diziye, Arka Sokaklar’ dizisinin ömrünü versin” diyen hayranlar, Murat Yıldırım’ın da yeni karakterini beğendiklerini ifade ettiler.

 

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat vereceği Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Ramo’nun çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Dizi, oyuncu kadrosuyla da iddialı geliyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi ‘Ramo’nun kadrosu açıklandı.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizi çok yakında Show TV’de yayınlanacak.