Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’ın romantik paylaşımına Teşkilat’taki partneri Deniz Baysal’dan dikkat çeken yorum!..

Murat Yıldırım’ın romantik paylaşımına Teşkilat’taki partneri Deniz Baysal’dan dikkat çeken yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2016 yılında Faslı oyuncu Iman Elbani ile evlenen oyuncu Murat Yıldırım geçtiğimiz haftalarda ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Baba olur olmaz mutluluğunu sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşan oyuncu, ‘Miray’ adını verdikleri kızı ve eşiyle yeni bir paylaşımda bulundu.

Instagram hesabında eşinin doğum gününü kutlayan Murat Yıldırım paylaştığı videonun altına; “İyi ki doğdun her şeyim. Hoşgeldin canımız, Mirayımız” notunu düştü.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat Yıldırım (@mrtyldrm)’in paylaştığı bir gönderi

Kızını kucağına alıp, Iman Elbani’nin doğum gününü kutlayan oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Çift pastanın mumlarını birlikte üfledi.

2019 yılında bir bebeklerini dünyaya gelmeden kaybeden çiftin aylar önce çocuk heyecanı yaşadıkları öğrenildi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, kızları Miray’ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı.

Öte yandan yeni sezonda TRT1’in Teşkilat dizisiyle ekranlara gelen Murat Yıldırım’ın rol arkadaşı Deniz Baysal da videonun altına “Yaaaa iyi ki doğdun İman” yorumunu yaptı. Oyuncunun hayranları da paylaşıma, “Mutluluğunuz daim olsun” şeklinde yorumlarda bulundular.