Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu’nun büyük şaşkınlığı! Yalı Çapkını dizisinde bunu hiç beklemiyordu!

Afra Saraçoğlu’nun büyük şaşkınlığı! Yalı Çapkını dizisinde bunu hiç beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi ile birlikte Afra Saraçoğlu ekranlara Seyran karakteri ile dönüş yaptı. Güzel oyuncu, çok da başarılı bir çıkışa imza atarak adeta yeni sezonun parlayan yıldızı konumuna geldi.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin eski arkadaş olması ve birbirleri ile yakın iletişimlerinin sahnelerde doğaçlama anları beraberinde getiriyor. Dizinin izleyiciler tarafından çok beğenilmesinin altında ikilinin güçlü uyumu, enerjisi ve doğaçlama sahnelerin daha gerçekçi olmasının da etkisi büyük.

Hikayenin de sağlam olması ve izleyenleri çok meraklandırması sonucunda Yalı Çapkını dizisi reytinglerde çift haneli oranlara ulaşarak çok büyük bir başarı kazandı.
Ancak birçok kişi bu başarıyı beklemiyordu. Hatta dizinin oyuncuları için de bu kadar etkili bir çıkış gelmesi şaşırtıcı oldu.

Bu başarı ile ilgili konuşan Afra Saraçoğlu, “Bu kadar kısa sürede bu kadar yoğun ilgi görmek tabii ki bizi çok mutlu etti. Çünkü gerçekten çok çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak bizi gerçekten motive ediyor ve çok mutlu ediyor” açıklamasını yaptı.

Afra Saraçoğlu'nun büyük şaşkınlığı! Yalı Çapkını dizisinde bunu hiç beklemiyordu! 7

Ünlü oyuncu, set ortamında çok keyifli anlar yaşandığını da söyledi. Sette çalışırken mutlu olduklarından bahseden Afra Saraçoğlu, “Çok keyifli vakit geçiriyoruz. Oyuncu arkadaşlarımla olan enerjimiz büyük ihtimalle ekrana yansıyor diye düşünüyorum. O yüzden çok keyifliyiz” şeklinde konuştu.

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisi ile birlikte kariyerinde unutulmayacak projelerden birisine başlamış oldu. Hem güzelliği hem de yetenekleri ile hayranlarından büyük destek gören oyuncu, sosyal medyada da son dönemde en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.