Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırm’a eşi İman Elbani’den aşk dolu sözler!..

Murat Yıldırm’a eşi İman Elbani’den aşk dolu sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında evlenen ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Faslı eşi İman Elbani, 6. evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Geçtiğimiz aylarda kızları Miray’ı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olan çiftten İman Elbani sosyal medyada eşine övgü dolu sözler söylediği bir paylaşımda bulundu.

Kızlarıyla birlikte yer aldığı fotoğraf karesini instagram hesabında yayınlayan İman Albani paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Hayalimin ötesi… En Muhteşem Adam, Eş, Babaya. 6. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım. Sen benim hem neşem hem mutluluğumsun. Murat ben özel ve çok şanslı bir kadınım hayatımızda inanılmaz, harika, nazik, koca yürekli bir koca var. Gerçekten saygılarımla Iman&Miray.”

Murat Yıldırm'a eşi İman Elbani'den aşk dolu sözler!.. 41

Elbani’nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Binlerce yorumun yapıldığı fotoğrafa, Murat Yıldırım’ın Teşkilat dizisindeki rol arkadaşı Deniz Baysal’da nazar boncuğu emojisi ile yorum yaptı.

Yeni sezonda Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Murat Yıldırım kısa sürede dizi izleyicisi tarafından benimsendi. Oyuncu yeni yılda ayrıca bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu, Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesinin anlatıldığı Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan Nefes Yer Eksi İki adlı filmde ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterine hayat verecek. Film, 17 Şubat’ta sinemalarda gösterime girecek.