Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’tan sürpriz proje!..

Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’tan sürpriz proje!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Usta oyuncu Sumru Yavrucuk ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi ile geldi.

Deniz Çakır ise Fox TV dizisi Masumiyet’ten sonra ekranlara bir süre ara verdi. Oyuncu son projesi Aslında Özgürsün’ü de Gain dizital platformu için çekti.

İki ünlü oyuncunun birlikte sahne alacağı Tatavlada Son Dans adlı oyun 16 Ocak Pazartesi günü Fişekhane Sahnesi’nde prömiyer yapacak.

Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk'tan sürpriz proje!.. 7

Deniz Çakır heyecanını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Oyuncu, Berfin Zenderlioğlu’nun yönettiği, oyun hakkıında şunları yazdı; ” Bir bekleyişin, belki de bir direnişin hikayesidir Tatavlada Son Dans. Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül’ün, bellek tazelemek ve unutmak için çocuk saflığıyla oynadıkları gülümseten parçalı yapının tamamıdır. “Geçmiş sadece güzel anılardan ibaret değil” der karakter. Işıltılı şehrin içerisinde 6-7 Eylül’ün izlerini taşıyan yıkık, dökük bir ev. Çatlak porselen ürkekliğinde bakışlar. Kırılırsa belki de aşk sızacak kim bilir. İki Rum kadının gitmek ve kalmak arafındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, Rembetiko tadında küçük bir dokunuştur bu oyun.”