Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mustafa Sandal, Simge Sağın üzerinden prim mi yaptı, şaşırtan iddia!

Mustafa Sandal, Simge Sağın üzerinden prim mi yaptı, şaşırtan iddia!

tarafından ker_def

Mustafa Sandal ile Simge Sağın hakkında çıkan aşk iddialarına Sandal yanıt vermiş ve doğru olmadığını, aşk konusunun doğru ama adresin yanlış olduğunu söylemişti. Yani bir aşk var ama Simge Sağın ile değil demek isteyen Mustafa Sandal’ın kime aşık olduğu da merak edilmeye başlanmıştı… Bu konuda bir gelişme daha yaşandı. Simge Sağın’ın menajeri Mustafa Sandal’ı prim yapmak ile suçladı.. İşte Milliyet gazetesinde yer alan haberin detayları…

Emina Jahovic’ten boşanan popçu Mustafa Sandal, sosyal medya paylaşımında meslektaşı Simge’ye kalp emojisi yolladı. Simge’nin menajeri, paylaşımına “Aç koynunu geliyorum” yazan Sandal’ı hedef göstererek, “Prim peşinde” yorumunu yaptı.

Emina Jahovic’le 10 yıllık evliliğini noktalayan Mustafa Sandal’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu haberlerin çıkmasına Sandal’ın son yaptığı paylaşım neden oldu. Şarkıcı Simge’nin klip videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Sandal’ın, “Aç koynunu geliyorum” notuyla birlikte kalp emojisi koyması aşk iddialarını ortaya çıkardı. Sandal’ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede ‘aşk ilanı’ olarak yayıldı.

İddialar karşısında ilk açıklamayı Mustafa Sandal yaptı. Haberi yalanlayan Sandal’ın ardından Simge’nin menajerinden açıklama geldi.

Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Simge’nin menajeri, “Haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Bu yalan habere lütfen itibar etmeyiniz. Prim yapmak ve kendi çıkarlarını gütmek amacıyla yapılan hareketi sanatçımızın özel yaşamına saygısızlık olarak nitelendiriyoruz” diyerek, Mustafa Sandal’ın prim yaptığını ileri sürdü.