Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mustafa Uğurlu yeni dönem için yeni dizisini buldu!

Mustafa Uğurlu yeni dönem için yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mustafa Uğurlu, farklı projelerde yer almaya devam ediyor. Uzun yıllardır ekranda birbirinden değişik roller canlandıran Uğurlu, güçlü karakter yaratma konusunda ustalık sergiliyor.

İçerde, Babamın Günahları, Bir Deli Rüzgar, Çarpışma ve Seni Çok Bekledim isimli diziler son dönemde Mustafa Uğurlu’nun öne çıktığı yapımlar oldu. 1955 yılında Karaman’da dünyaya gelen oyuncu, dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinin başında geliyor.

Serenay Sarıkaya’nın kadın başrolü olarak anlaşma yaptığı Şahmeran dizisinde Mustafa Uğurlu ile de anlaşma yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dizi 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak.

Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı dizide erkek başrol için ise Burak Deniz’e teklif yapıldı. Ancak Burak Deniz henüz geri dönüş yapmadı ve yakında bir karar vermesi bekleniyor.

Umur Turagay’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hazırlıkları sürüyor. Fanstastik bir hikayesi bulunan dizide çekimler Eylül ayında başlayacak. Adana’da yapılacak olan çekimler öncesinde oyuncu arayışlarına da devam edildiği gelen son haberler arasında.