Ana sayfa Sosyal Medya Şahmeran dizisinde Burak Deniz bekleniyordu, önce başka ünlüler geldi!

Şahmeran dizisinde Burak Deniz bekleniyordu, önce başka ünlüler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz’in Şahmeran dizisinde yapılan teklife ne yanıt vereceğini herkes merakla bekliyor… Netflix için hazırlanan projenin çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Ancak erkek başrol oyuncusu hala netleşmedi.

Burak Deniz, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. En son Maraşlı isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, İtalya’da ise Ferzan Özpetek’in dizisinde rol aldı. 8 bölümlük Cahim Periler isimli dizi Disney Plus’ta yayınlanacak. Burak Deniz ise 4 bölümde fotoğrafçı Asaf karakterine hayat verecek.

Şahmeran dizisinden gelen teklifi hala düşünen ve karar vermeyen Burak Deniz’den gelecek haberleri hayranları merakla bekliyor. Şahmeran dizisinin kadın başrolü Serenay Sarıkaya. Şayet Burak Deniz teklifi kabul eder ise çok iyi bir dizi çifti oluşacak. Hayranlar da bu çifti şimdiden çok beğendi ve Burak Deniz’in rolü kabul etmesini istiyor.

Şahmeran dizisinde Burak Deniz bekleniyordu, önce başka ünlüler geldi! 7

Şahmeran, fantastik bir dizi olacak. Diziye yeni bir ünlü daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Mustafa Uğurlu, dizinin kadrosunda yerini aldı. Uğurlu en son Seni Çok bekledim isimli dizide başrolde yer almıştı.

Birçok hayranı Burak Deniz’den haber beklerken, Mustafa Uğurlu gibi Mert Ramazan Demir de gelen teklifi kabul ederek kadroya dahil oldu. Ayrıca Melis İşiten ile görüşmeler yapıldığı da ortaya çıktı.

Şahmeran dizisine yeni isimler katılıyor ama herkes Burak Deniz’den gelecek haberi bekliyor.