Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş olmuşlar! İşte Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaroslar dizisindeki imajları!

Müthiş olmuşlar! İşte Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaroslar dizisindeki imajları!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’nin iddialı dönem dizilerinden bir tanesi olan Barbaroslar’ın  yoğun hazırlık aşamasının ardından çekimlerine başlandı. Uzun süredir hazırlıkları yapılan dizi için özel olarak mimarlar ve uzman ekipler tarafından bir plato kuruldu. Dizinin hikayesi çoğunlukla gemide geçeceği için, dönemin ruhuna uygun gemiler inşa edildi.

Başrolde Diriliş Ertuğrul’dan sonra yeniden dönem dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. Astepe, Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından ekranda yer almamıştı. Uzun aradan sonra yeni sezonda Barbaroslar ile ekrana dönecek.

Müthiş olmuşlar! İşte Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar dizisindeki imajları! 9

Büyük bütçeli bir yapım olan Barbaroslar’ın çekimlerinde yerli ve yabancı ekipler bir arada çalışacaklar. Proje ile ilgili yeni gelişmeler de gündemde.

Bir süre önce kadroya Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da eklendiği duyurulmuştu. Oyuncuların dizideki imajları ise merak konusu olmuştu.

Dönem kıyafetleri içinde yeni imajlarıyla ilk pozlarını verdi Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan. İşte iki oyuncunun imajları…

Müthiş olmuşlar! İşte Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar dizisindeki imajları! 10

Senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan iddialı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Müthiş olmuşlar! İşte Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar dizisindeki imajları! 11